Reviderm

Reviderm heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering door middel van microdermabrasie. Op dit moment kunnen zij zich onderscheiden van alle andere microdermabrasie apparaten over de hele wereld, sinds 2006 is Reviderm mircrodermabrasie de winnaar van de Beauty Forum Award en uitgeroepen tot het beste microdermabrasie apparaat van het jaar.

Mircrodermabrasie

Een gezonde huid is de bron voor langdurige schoonheid.

Geïnspireerd door de fascinerende complexiteit van de huid, heeft REVIDERM sinds 1986 innovaties van actieve ingrediënten met bewezen resultaten gecombineerd met moderne dermatologie. Het behandelsysteem is gebaseerd op de gecontroleerde mechanische peeling – Microdermabrasie.

Mircrodermabrasie is een apparaat dat een intensieve peeling geeft aan de bovenste huidlagen, waardoor de celdeling wordt geactiveerd.

Door de kristallen die op de huid gespoten worden en weer weggezogen worden verwijderen een aantal laagjes dode huidcellen. Hierdoor wordt de structuur van de huid mooier, gladder en zachter. Daarnaast is het merkbaar dat oppervlakkige onregelmatigheden verbeteren of zelfs verdwijnen.

REVIDERM microdermabrasie is geschikt voor het behandelen van o.a:

  • Huidverbetering en Anti-age
  • Beschadigde huid door licht en zon
  • Pigment verstoringen en ouderdomsvlekken
  • Littekens op gezicht en lichaam
  • Onzuiverheden en acne
  • Lichaamsbehandelingen – striae en cellulite
  • Voor en na behandeling voor inspuitingen

Ultra Sound

Ultrasound is de nieuwste uitvinding op het gebied van huidverbetering. De meest pijnloze methode die er bestaat, een methode die werkt met geluidsgolven.

Geluidsgolven kunnen tot wel 4 cm diep de huid in dringen en bewegen de cellen van links naar rechts, zo zorgen ze er voor dat de cellen gerangschikt worden. Doordat de cellen nu gerangschikt worden wordt er ruimte gecreëerd. Ruimte waar vloeistoffen in kunnen trekken.

Buiten dat er nieuwe vloeistoffen de huid in kunnen treden, verlaten oude vloeistoffen de huid via de lymfe banen. Deze combinatie zorgt er voor dat vloeistoffen zoals hyaluronzuur, collageen en vitamines de kans krijgen de huid tot wel 4 cm diep in te trekken.

De nieuwste ULTRA microdermabrasie behandeling brengt het huidvernieuwende effect van de microdermabrasie en het insluizen van effectieve werkstoffen door middel van Ultrasoon golven op deze vernieuwde huid samen. Deze combinatie is de meest effectieve behandeling van het moment!

Naast deze combinatie zijn beide behandelingen ook los te verkrijgen in onze salon.
Voor informatie neem gerust contact met ons op.