Behandelingen

Wij werken met huid verzorging op maat, dat wil zeggen dat wij iedereen proberen te voorzien van de juiste huidverzorging. Daarom werken wij in onze salon met meerdere merken.

Hier onder kunt u bekijken welke behandelingen wij aanbieden.  U kunt te allen tijde eerst langs komen voor een gratis huidanalyse en intake gesprek om zo samen met u een behandeling samen te stellen.

 

Wij hanteren een vaste prijs voor de standaard behandeling (muv. de Belleza behandelingen en de Deep Skin Peel). Omdat wij per huidtype bekijken welke peeling het beste werken zal, hebben wij geen onderscheid in de prijs.

De standaard behandeling bestaat uit: Reinigen, peeling (evt onder stoom), uitreinigen van de huid, passend masker, dagverzorging en thuisadvies. De prijs hiervan bedraagd € 55,-

Wilt u massage (decolleté, hals en gezicht) en het harsen/epileren van de bovenlip en/of wenkbrauwen dan komt daar een meerprijs bij van € 20,-. Het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers wordt apart berekend.

Hier onder een uitleg over de verschillende peelingen die wij gebruiken in de salon.

 

A Natural Difference behandelingen.

Voor informatie over de producten van A Natural Difference kunt u links op het logo van AND klikken.

AND combinatie behandeling - Blue Enzyme Peeling

Deze peeling werkt sterk zuiverend op de huid. Hierdoor kunnen alle onzuiverheden nauwkeurig verwijderd worden. Deze Papaya peeling ruimt alles op wat niet leeft. Dat wil zeggen dat de huid ontdaan wordt van alle dode, verhoornde huidcellen. De peeling verfijnt de huidtextuur en maakt de poriën zichtbaar kleiner.

Daardoor krijgt de huid een stralende uitdrukking en een zacht gevoel.

 • Behandeling voor ieder huidtype.

Zuurstof peeling - Oxygen treatment

De “actieve zuurstof” levert de cellen meer energie en levenskracht. Deze zuurstofbehandeling is een sterke "oppepper" voor de huid met een zuiverende, ontslakkende werking. De actieve ingrediënten in de zuurstof behandeling geven een milde peeling aan de huid. Het fysiologische proces bij de Oxygen Peeling verhoogt ook het vermogen van de huid om vocht op te nemen. De huid raakt goed doorbloed en de huidspanning verbeterd zichtbaar. Een ideale behandeling voor alle huidtypen.

Behandeling voornamelijk voor

 • Anti Aging
 • Vale/rokershuid
 • Slecht doorbloede huid
 • Acne huid
 • Als oppep behandeling voor de huid

Deep skin peel € 100,-

Deep Skin Peel van A Natural Difference is een zeer intensieve professionele diepte peeling. Met een behandeling bereikt u dat de huid in de dagen na de behandeling (normaliter 1 week) van haar bovenste, verhoornde cellagen wordt bevrijdt.

Behandeling voornamelijk voor

 • Anti Aging
 • (acne) Littekens
 • Pigmentvlekken

Fruitzuur peeling – Glycolic Polymer

Nieuwe generatie fruitzuren! De fruitzuur behandeling van A Natural Difference bevat milde bio zuren. De samenstelling van polymere en bio zuren zorgen er voor dat de huid gestimuleerd wordt nieuwe cellen aan te maken en werken hoornlaag verdunnend.

Intensieve behandeling voor

 • Acne
 • Verdikte hoornlaag
 • Anti Aging
 • Littekens
 • Pigmentvlekken

Discoloration treatment – Pigment behandeling

Deze behandeling beïnvloedt de activiteit van melanine. Hierdoor worden pigmentvlekken opgebleekt. Daarnaast heeft deze behandeling een antibacteriële werking waardoor acne en pigmentvorming samen aangepakt kunnen worden.

Intensieve behandeling voor

 • Pigmentvlekken
 • Acne

Pompoen Enzym Peeling

Phyto Pumpkin Enzyme Peel is een fruitzuur/enzym, een exfoliatie versneller, een krachtige antioxidant en een milde vervanger voor retine zuur (retonic acid). Als een natuurlijke hersteltherapie bevat deze peeling meer dan 100 voedingstoffen, onder meer ingrediënten die een krachtige anti-aging werking hebben. Deze unieke peeling met de rijkste bron van bètacaroteen en het complete scala aan vitamine A derivaten, kan voor alle huidtypen gebruikt worden (zelfs een gevoelige huid of een acne huid). Anders dan andere planten bevat de pompoen een rijke hoeveelheid voedingsstoffen.

Behandeling voor

 • Ieder huidtype en huidprobleem

Chiral A Anti-Aging Peel

De anti-aging behandeling voor versteviging van het bindweefsel. Het regenereert collageen en hersteld en behoud de elasticiteit van het bindweefsel. Deze unieke, hydraterende retinol peeling verwijdert de dode huidcellen en maakt de huid gladder.

Intensieve peeling voor

 • Anti Aging

Belleza Skincare

Voor informatie over de producten van Belleza kunt u links op het logo van Belleza klikken.

Belleza Full gezichtsbehandeling € 52,50

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, stoombehandeling, uitreinigen, huidadvies, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen en/of bovenlip, massage decolleté/ schouders/ gezicht, masker, dagverzorging, thuisadvies.

Belleza Luxe gezichtsbehandeling € 65,-

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, stoombehandeling met peeling, uitreinigen, huidadvies, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen en/of bovenlip, massage decolleté/ schouders/ gezicht, masker, handmassage, dagverzorging, thuisadvies.

Belleza Crystal gezichtsbehandeling € 85,-

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, microdermabrasie gelaat, uitreinigen, huidadvies, epileren en/of harsen van de wenkbrauwen en/of bovenlip, massage decolleté/ schouders/ gezicht, masker, dagverzorging, thuisadvies.

Biologische Peeling € 40,-

Reinigen, stoombehandeling met peeling, uitreinigen, huidadvies, zuiverend masker, zuiverende dagverzorging, thuisadvies.

Reviderm Microdermabrasie

Voor informatie over de microdermabrasie behandeling van Reviderm kunt u links op het logo van Reviderm klikken.

Reviderm Microdermabrasie € 55,- per behandeling en in kuur verband 6 behandelingen voor de prijs van 5, bij de eerste behandeling te voldoen (€ 275,-).

Door de unieke combinatie van kristallen en vacuüm zorgt deze behandeling voor een intensieve en pijnloze peeling van de huid. Een behandeling waarbij het resultaat lang zichtbaar en voelbaar blijft.
De dode huidcellen laag wordt door deze behandeling dunner gemaakt waardoor de natuurlijke glans van de huid weer terug komt en de cellen van binnen uit gestimuleerd worden om sneller te delen. De activiteit van de huid wordt gestimuleerd en in combinatie met het vacuüm wordt de doorbloeding op gang gebracht. Hier door heb je een snellere afvoer van afval stoffen en kan de huid meer zuurstof en vocht tot zich nemen.

Behandeling voor

 • Ieder huidtype
 • Vale huid/verdikte hoornlaag
 • Slecht doorbloede huid
 • Acne
 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Oppepbehandeling voor de huid
 • Anti aging

Effectief als kuurbehandeling of in combinatie met andere peelingen.