A Natural Difference

Vertoont u huid een van de onderstaande problemen?

Acne, grove poriën, littekens, rosacea, zware- en lichte pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, rimpels en voortijdige huidveroudering, de rijpere huid, de atopische huid, de donkere huid, de zonbeschadigde huid, een droge-, schilferige-, eczeemachtige-, alsmede jeukende huid en een slecht doorbloede huid.

Dan kunnen de producten van A Natural Difference iets voor u betekenen!


Waarom?

A Natural Difference Skincare bevat uitsluitend de zuiverste, natuurlijke ingrediënten waardoor huidproblemen effectief aangepakt kunnen worden. A Natural Difference is sinds 1989 vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en commedogene ingrediënten (die de huid kunnen irriteren & verstoppen), zoals: minerale oliën, paraffine, vaseline, lanoline.

De producten van A Natural Difference bevatten chirale werkstoffen, dat wil zeggen dat de werkstoffen door de huidreceptoren herkend worden. Chirale moleculen komen uitsluitend in de natuur voor en vinden zeer eenvoudig de weg naar de chirale celreceptoren van onze huid. Dit zorgt er voor dat we met deze producten een sterke, intensieve en effectieve werking op de huid kunnen hebben zonder ongewenste bijwerkingen.

Naast deze chirale werkstoffen bevatten sommige producten van A Natural Difference ook fruitzuren. Fruitzuren worden tegenwoordig in bijna ieder cosmetica product gebruikt omdat je er prachtige resultaten mee kunt verkrijgen.

Toch is er een verschil tussen fruitzuren, je hebt polymere en monomere fruitzuren. Beide zuren worden in producten gebruikt maar beide hebben een ander effect op de huid.

Monomere fruitzuren dringen direct in de huid door tot in de laatste laag en veroorzaken zo een stressreactie in de huid. Dit zorgt voor een directe werking maar kan door de intensiviteit en de ‘hard’heid ook dingen stuk maken in de huid zoals de fibroblasten. Fibroblasten zorgen voor de aanmaak van collageen en ondersteunen het bindweefsel. Beide zijn erg belangrijk voor het verouderingsproces, dit wil dus zeggen dat op langer termijn de monomere fruitzuren de huid niet steviger maken maar juist slapper omdat de huidopbouw verstoord is en dus niet meer naar eigen vermogen kan werken.

Polymere fruitzuren dringen daar in tegen dringen heel langzaam de huid in zodat iedere huidlaag aan deze zuren kan wennen zonder in de stress te raken. Hierdoor ontstaat ook een egale roodheid in plaats van een vlekkerige roodheid. Dit zorgt er voor dat de fibroblasten gestimuleerd worden collageen aan te maken en het bindweefsel te verstevigen. Dit is niet alleen op het moment beter voor de huid maar ook op langer termijn en dan blijf je er vanaf zien.

In de producten van A Natural Difference wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de polymere fruitzuren.

De producten van A Natural Difference bieden oneindig veel mogelijkheden voor de huid. Wij adviseren uitsluitend als we de huid gezien hebben om zo een optimaal resultaat te verkrijgen.

Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak!

Op dit moment zijn wij nog het enige verkooppunt in Nederland van AND producten. Dus wilt u de producten van AND blijven gebruiken, stuur gerust een mail.

Wij verzenden de producten graag naar u toe.